Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10953.1/12677
Title: | El oleoturismo como forma de incrementar el valor del aceite de oliva |
Authors: | Serna Perales, Carlos |
Dirección: | Parras Rosa, Manuel |
Departamento: | Universidad de Jaén. Organización de Empresas, Marketing y Sociología |
Abstract: | El oleoturismo es una nueva forma de realizar actividades de ocio y cultura relacionadas con el aceite de oliva, pero, ¿podría generar valor al producto protagonista? Esto es lo que se analiza en estas páginas gracias a la participación de agricultores, empresas y consumidores, de los que se han obtenido valiosos datos. Oleotourism is a new way to take part of leasure and cultural activities related with olive oil, but, could it generate value to the protagonist product? This fact is the one analized in the bellow pages thanks to the collaboration of several farmers, enterprises and consumers, from whom we have obtained valuable data. |
Issue Date: | May-2020 |
Publisher: | Jaén: Universidad de Jaén |
Tipo de documento: | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
Licencia de Acceso: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | Doble titulación de Grado en Administración y Dirección de Empresas y Grado en Derecho |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
El_oleoturismo_como_forma_de_incrementar_el_valor_del_aceite_de_oliva.pdf | 856,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is protected by original copyright |
Items in TAUJA are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.